Uutiset ja Tapahtumat

14.7.2024Suoniemi maalasi ja Lyytikäinen torjuiLue lisää »26.6.2024Helsinki Cup jo 49. kerran 8-13.7.2024Lue lisää »12.6.2024Kiertopalkinto toistamiseen Al-EmaralleLue lisää »4.6.2024Niklas Koskela varmisti Cetuksen voitonLue lisää »28.5.2024Karri Louevuo jatkaa puheenjohtajanaLue lisää »

Niklas Koskela varmisti Cetuksen voiton

04.06.2024

Espoonlahden uimahallissa pelattiin 24.5.2024 miesten vesipallon finaalisarjan toinen ottelu Cetuksen ja viime vuotisen mestarin Turun Uimarien välillä. Ensimmäisen finaaliottelun oli Turku voittanut yhdellä maalilla. Perjantai-illan ottelua oli Espoonlahdessa seuraamassa lähes 200 katsojaa mukanaan erilaisia ämpäreitä ja muita äänekkäitä kannustinvälineitä.

Ottelu käynnistyi Cetuksen hallinnassa ja toisen jakson alussa sen johto oli jo 4 – 1. Toisen jakson lopussa sen johto vain kasvoi tilanteeseen 8 – 3. Johto perustui Cetuksen tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja hyviin vastahyökkäyksiin. Maalivahti Niklas Koskelan erinomaiset torjunnat edesauttoivat puolustusta ja vastahyökkäyksissä onnistui Oskari Ollila tekemällä puoliaikaan mennessä viisi maalia.

Kolmannen jakson lopussa Turku pääsi vielä kolmen maalin päähän tilanteessa 10 – 7, mutta Cetuksen tiivis puolustus lukkonaan maalivahti Koskela selvitti ottelun kotivoittoon tuloksella
 12 – 8.

Pyttykerhon raadissa olivat Raimo Hakola ja vesipalloasiantuntemuksesta vastasi monikertainen maajoukkuepelaaja Teppo Lehtinen, joka toimii tällä hetkellä myös maajoukkueen toisena valmentajana. Raatilaiset palkitsivat perinteisellä pytyllä eriomaisen ottelun pelanneen maalivahti Niklas Koskelan.

Finaalinsarjan voitti lopulta Cetus voitettuaan viidennen finaaliottelun selkeästi 13 – 7.