Uutiset ja Tapahtumat

18.4.2024Murskavoitto ToPon naisilleLue lisää »16.4.2024Pyttykerhon vuosikokous 23.5.2024Lue lisää »15.3.2024Mikael Mäkelä varmisti tasapelinLue lisää »3.3.2024Pyörätuolikoripallon mestariksi Tapiolan HonkaLue lisää »2.3.2024Helsingin Pyttykerho mukana Timi Heinosen juhlaottelussaLue lisää »

Lotta Nummikari upotti Mynämäen

15.08.2021

Naisten Superpesiksessä oli odotettavissa 13.8. jännittävä peli kun kymmenentenä oleva Roihuvuoren Roihu kohtasi sijan alempana olevan Mynämäen Vesan. Roihuvuoren uudella pesäpallostadionilla oli hieno tunnelma, 366 maksanutta katsojaa, asiantunteva kuulutus ja sadeuhkan väistyttyä upea sää.

Ottelu alkoi Roihun hallinnassa. Ulkopelissä roihuttarien hyväheittoinen etukenttä erttautui ja aiheutti jatkuvasti ongelmia vierasjoukkueelle. Ensimmäisen jakson ratkaisu tapahtui kun Lotta Nummikari löi ajolähtötilanteessa läpi kakkospuolelta ja kolmen juoksun lisäksi hän pääsi juhlimaan kunnaria. Jakson loppu oli pelailua ja numert 12 - 1 olivat tylyt Mynämäelle.

Myös toinen jakso kulki kotijoukkueen hallinnassa. Selvä kakkosjakson voitto kaatui muutamaan takakentän porrastusvirheeseen. Mynämäki pääsi jopa juoksun johtoon, jonka kotijoukkue kuitenkin pystyi tasoittamaan. Tasapelin johdosta Roihun voitto supistui lukemiin 1 - 0.

Roihun koko kärki Charlotta ja Camilla sekä Oona Rantomaa ja etenijäjokeri Marianne Penttinen pelasivat hyvän ottelun. Mynämäen lukkarin  Veera Tyynelän korkeat pysyiväyt hyvin lautasella ja lisäksi hän löi kunnarin ja kaksi juoksua. Kärki Jutta Kuoppala oli hyvä etenijä.

Yksi oli kuitenkin ylitse muiden. Lotta Nummikari kokonaissaldoksi tuli kunnarin lisäksi peräti 6 juoksua. Lautasen äärellä hän lukkaroi erittäin varmasti.

Pyttykerhon raadissa olivat entinen PuMun mestaruussarjapelaaja Mati Koskinen ja Pekka Ropponen. Heillä oli helppo työ lahjoittaa pytty Lotta Nummikarille.