Uutiset ja Tapahtumat

15.3.2024Mikael Mäkelä varmisti tasapelinLue lisää »3.3.2024Pyörätuolikoripallon mestariksi Tapiolan HonkaLue lisää »2.3.2024Helsingin Pyttykerho mukana Timi Heinosen juhlaottelussaLue lisää »27.2.2024Jari Henttoselle kultainen ansioristiLue lisää »2.2.2024Tuomas Iiskola ratkaisi Espoon derbynLue lisää »

Forsellille uran ensimmäinen pytty

26.08.2019

FC Honka ja HJK kohtasivat 24.8.2019 tärkeässä kuuden pisteen ottelussa Tapiolan urheilupuistossa. Molemmat joukkueet taistelevat pääsystä runkosarjan kuuden parhaan joukkoon, joka lopulta ratkaisee mestaruuden.

Ratsupoliiseja ja iso joukko ylimääräisiä järjestyksenvalvojia oli komennettu paikalle mahdollisten häiriöiden estämiseksi. Paikalla oli Hongan kauden ennätysyleisö, 4219 henkeä, jotka nauttivat aurinkoisesta ja lämpimästä säästä.

Kotijoukkue hallitsi selvästi ensimmäistä puoliaikaa. Ex-klubilaiset Demba Savage ja Juha Hakola loivat vaarallisia tilanteita, mutta Klubin puolustus kesti. Voimasuhteet muuttuivat tyystin toisella jaksolla. Honka joutui moneen kertaan vain puolustamaan ja HJK:n maali roikkui ilmassa.

Tunnin pelin jälkeen Klubin pitkä toppari Daniel O´Shaughnessy nousi Forssellin antamasta kulmapotkusta korkeimmalle ja puski vieraat johtoon ja lopulta 1-0 voittoon. Tämän jälkeen Klubin uusi vahvistus Petteri Forsell loi useita selviä maalipaikkoja, jotka toinen uusi vahvistus William Parra onnistui tuhlaamaan.

Pyttykerhon Matti Koskinen ja Pekka Ropponen palkitsivat Petteri Forsellin oivallisesta pelinrakentelusta. Pytty oli uransa ensimmäinen johtuen lähinnä hänen pitkästä ja ansiokkaasta urastaan ulkomailla.