Uutiset ja Tapahtumat

18.4.2024Murskavoitto ToPon naisilleLue lisää »16.4.2024Pyttykerhon vuosikokous 23.5.2024Lue lisää »15.3.2024Mikael Mäkelä varmisti tasapelinLue lisää »3.3.2024Pyörätuolikoripallon mestariksi Tapiolan HonkaLue lisää »2.3.2024Helsingin Pyttykerho mukana Timi Heinosen juhlaottelussaLue lisää »

Soihtuja ja savupommeja Stadin derbyssä

05.07.2019

HIFK ja HJK kohtasivat 4.7.2019 lähes loppuunmyydyllä Telia 5G Areenalla Veikkausliigan paikallisottelussa. Vierasjoukkue Klubin päädyssä roihusivat siniset soihdut ja kotijoukkueen punaista päätyä hallitsi valtava fanien jättilakana. Fanien valoraketit sytyttivät lakanan ja järjestysmiehet joutuivat sammutustöihin. Palloliiton kurinpitovaliokunta joutuu puuttumaan tapahtumaan ja sakkojamon varmasti tulossa kumpaisellikin joukkueelle.

Ottelu kulki alusta lähtien Klubin selvässä hallinnassa. Kun yhdeksän minuuttia oli pelattu, HJK:n nuori lupaus Kaan Kairinen laukoi 25 metristä matalan vedon sisään. Maali oli uran ensimmäinen. Hallinta jatkui ja puolen tunnin kohdalla kolmatta peliään liigassa pelaava Santeri Väänänen syötti ja kokeneet Riku Riski ja Sebastian Dahlström tekivät läheltä komean 2-0 maalin, jolle maalivahti ei mahtanut mitään.

Puoliaikaan mennessä ottelu oli tavallaan ohi. Toisella jaksolla peli tasoittui, mutta tosi vaarallisiin tilanteisiin HIFK ei päässyt. Lisäksi heidän maalivahtinsa Origi loukkaantui pahan näköisesti 60. minuutin kohdalla. Sitä ennen hän ehti torjua erinomaisesti puolisen tusinaa klubilaisten vaarallista laukausta.

Pyttykerhon Tapio sademies ja Pekka Ropponen ojensivat Kaan Kairiselle hänen uransa ensimmäisen pytyn.