Uutiset ja Tapahtumat

25.4.2024Justus Kainulainen kunkkuna NordiksellaLue lisää »18.4.2024Murskavoitto ToPon naisilleLue lisää »16.4.2024Pyttykerhon vuosikokous 23.5.2024Lue lisää »15.3.2024Mikael Mäkelä varmisti tasapelinLue lisää »3.3.2024Pyörätuolikoripallon mestariksi Tapiolan HonkaLue lisää »

Itämeren parasta lacrossea Velodromilla

10.06.2019

Baltic Sea Lacrosse-liigan osaturnaus järjestettiin 8-9.6. Velodromin helteisellä tekonurmella. Isäntäjoukkue Helsinki Chiefs kohtasi Latvian mestarin Archer Lacrossen todellisessa back-to-back -kohtaamisessa sunnuntaina 15 tunnin tauon jälkeen revanssihengessä. Lauantain koitos päättyi Chiefsin totaaliseen jäätymiseen 27 asteen helteessä lukemiin 5-13.

Archer Lacrosse tuudittautui kenties helppoon iltapäiväpuhteeseen lauantain murskavoiton jälkeen, mutta joutui tekemään kaikkensa voiton eteen. Isokoinen ja nopea joukkue on Latvian mestari ja kokoonpanoltaan lähes sama kuin maan maajoukkue.

Latvilaiset hallitsivat ottelun alkua ja puoliajalle mentiin siedettävissä 2-5 lukemissa. Kolmannella jaksolla kotijoukkueen peli parani ja viimeiselle vartille mentiin kahden maalin takaa-ajoasemissa. Kiri kaatui kuitenkin viimeisen minuutin jäähyyn ja Archer voitti niukasti 8-7.

Parhaiden pelaajien valinta oli helppoa Pyttykerhon edustajille. Geemedian muki luovutettiin Archer Lacrossen Gatis Sepsille ja perinteisen pytyn sai Chiefsin Mika "Wiki" Wickström.

Haavipallon asiantuntijoiksi kerhosta olivat kouluttautumassa Tapio Sademies ja Pekka Ropponen.