Uutiset ja Tapahtumat

15.3.2024Mikael Mäkelä varmisti tasapelinLue lisää »3.3.2024Pyörätuolikoripallon mestariksi Tapiolan HonkaLue lisää »2.3.2024Helsingin Pyttykerho mukana Timi Heinosen juhlaottelussaLue lisää »27.2.2024Jari Henttoselle kultainen ansioristiLue lisää »2.2.2024Tuomas Iiskola ratkaisi Espoon derbynLue lisää »

Pyörätuolikoripallon mestaruus matkasi Tampereelle

24.03.2019

Lauantaina 23.3.2019 Tapiolan Honkahalli oli lähes täynnä pyörätuolikoripallon mestaruuskamppailun alkaessa. Pyörätuolikoripallossa pelattiin nelinkertainen sarja, jonka päätteeksi loppuotteluun olivat selvinneet Tampereen NMKY:n sekä Salon Vilppaan joukkueet.

Ottelu oli vauhdikas ja Tampere aloitti väkevästi johtaen nopeasti 10-2.  Johto perustui nopeaan peliin. Anwar Fadhal napsi levypallot ja lähetti pitkillä syötöillä Harri Tuomalan tai Joni Laineen ylivoimapeliin. Tämän lisäksi hän ehti tehdä hyvällä prosentilla 24 pistettä.

Vähitellen myös Vilpas sai pelinsä kulkemaan, mutta oli koko ajan hieman jäljessä.  Ottelun tasaisuutta kuvaavat jaksoluvut 12-10, 12-11, 15-12 ja 13-10. Vilppaan pelaajista oli ylivoimainen Mika Raunu, joka johti peliä, puolusti hyvin sekä teki peräti 29 pistettä.

Loppuvihellys 40 minuutin pelin jälkeen näytti tulostaululta luvut  52-43. Tämä tiesi sitä, että neljän vuoden tauon jälkeen Tampereen NMKY on taas Suomen Mestari.  Joukkueen jäsenet esittivät useita hienoja suorituksia niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä. Syytä on mainita  Fadhalin lisäksi Harri Tuomala ja Joni Laine.

Helsingin Pyttykerho oli jälleen paikalla pyörätuolin koripallon mestaruustaistossa ja palkitsi hyvästä suorituksesta perinteisellä pytyllä Tampereen NMKY:n Anwar Fadhalin, joka oli  todella iloinen saamastaan huomionosoituksesta. Valintaa olivat tekemässä tällä kertaa Pekka Ropponen ja Tapio Sademies.  35.23.3.2019_Tapio_Sademies-Pekka_Ropponen-.jpg