Uutiset ja Tapahtumat

15.3.2024Mikael Mäkelä varmisti tasapelinLue lisää »3.3.2024Pyörätuolikoripallon mestariksi Tapiolan HonkaLue lisää »2.3.2024Helsingin Pyttykerho mukana Timi Heinosen juhlaottelussaLue lisää »27.2.2024Jari Henttoselle kultainen ansioristiLue lisää »2.2.2024Tuomas Iiskola ratkaisi Espoon derbynLue lisää »

Honka ja Munkkiniemen Kisapojat kärkikamppailussa

21.01.2019

Koripallon IB divisionan kärkipari Tapiolan Honka ja Munkkiniemen Kisapojat  kohtasivat 20.1.2019 Tapiolan urheiluhallissa. Ottelusta veikattiin ennakkoon tasaista vääntöä ja sitä se olikin.
 Alku oli puolin ja toisin vähän hermostunutta. MuKin pojat  saivat rivinsä ensin järjestykseen ja johtivat ensimmäisen jakson jälkeen yhdellä pisteellä. Toisen jakson alku oli Hongan hallintaa, MuKin saadessa toisen jakson ensimmäisellä viidellä minuutilla vain 4 pistettä aikaiseksi. Puoliajalle mentiin MuKin johtaessa 43-38.
Ottelu jatkui tasaisena. Pelikellon näyttäessä aikaa 38.56 oli tilanne tasan 81. Ottelun aikana johto vaihtui 11 kertaa ja 9 kertaa joukkueet olivat tasapisteissä, Lopussa Honka hoiti ottelun pistein 88-83. MuKista olivat hyvin esillä liigassakin KTP:n rivissä pelaavat Okko Ailio ja Markus Rautasalo sekä Seagullsin kanssa harjoitteleva Joonas Timonen. Hongan onnistujia olivat Ville Vuorenjuuri, Topi Halme, Alvar Peltoniemi sekä nuoria pelaajia ”kouluttanut konkari” Jouko Järvinen.
Pyttykerhon raati palkitsi pytyllään Alvar Peltoniemen, joka teki 16 pistettä hyvällä heittoprosentilla, otti 5 levypalloa, antoi 7 koriinjohtavaa syöttöä tehon ollessa peräti 26. Pytty oli Peltoniemen uran ensimmäinen. Pyttykerhon raadissa oli tunnettu naiskoripalloillija Mari Heusala, joka toimii ensi kesänä Espoossa pidettävien seniorien MM-kisojen pääsihteerinä. Hän ehti kertoa, että kisoihin on tulossa runsaat 200 joukkuetta eri puolilta maailmaa. Raadin isäntänä oli Tapio Sademies.