Uutiset ja Tapahtumat

18.4.2024Murskavoitto ToPon naisilleLue lisää »16.4.2024Pyttykerhon vuosikokous 23.5.2024Lue lisää »15.3.2024Mikael Mäkelä varmisti tasapelinLue lisää »3.3.2024Pyörätuolikoripallon mestariksi Tapiolan HonkaLue lisää »2.3.2024Helsingin Pyttykerho mukana Timi Heinosen juhlaottelussaLue lisää »

HIFK vei jääpalloderbyn

28.12.2018

Bandyliigan perinteinen Tapaninpäivän derby Botnia-HIFK pelattiin 26.12.2018 kauniissa talvisäässä Oulunkylän tekojäällä noin 400 katsojan kannustaessa omiaan.

Botnia hallitsi ensimmäistä puoliaikaa, mutta tehoton peli ei tuottanut tulosta. HIFK sen sijaan teki yhden ja johti 1-0 puoliajalla.

Toisella jaksolla peli oli vierasjoukkueen hallinnassa. Botnian selkärangan katkaisi Jaakko Liukkonen tekemällä IFK:n toisen maalin. Lopulta vierasjoukkue voitti derbyn 4-1.

Pyttykerhon raadissa olivat Timo Tuominen ja takavuosien huippujääpalloilija Jukka Suominen, jotka luovuttivat pytyn ottelun ratkaisseelle Jaakko Liukkoselle.